Pitkään ajatuksissani ollut blogi on nyt siis virallisesti aloitettu!

Tällä hetkellä työssäni, kun yritykset ovat kesävaihteella, ajatukset pyörivät häissä ja niiden ruokatarjoiluissa.  Muutoin aikani vie kesälomalla olevat lapseni sekä kesäiset puuhailut pihalla. Huomaan useasti, että nämä kirjalliset työt näin kesällä, tahtovat jäädä ”unholaan”, kun mieluummin rapsuttelisin pihamaata…

 

Häiden järjestämisestä muutama asia. Nyt vietetään siis hääjuhlien sesonkia. Nyt myös tulevat hääparit käyvät katsomassa mahdollisia juhlapaikkoja sekä miettivät juhliensa ruokatarjoilujen järjestämistä.  Jos mielessä on joku tietty päivämäärä, -juhlapaikka tai pitopalvelu, niin kannattaa toimia niiden suhteen nopeasti, koska varaukset tehdään viimeistään nyt ensi kesälle.  Varausten  jälkeen  voi rauhassa miettiä yksityiskohtia, suunnitella ohjelmaa ja -menua.