Tässä hieman tuntoja, mitä oli tehdä töitä heinäkuun helteessä. Tarra löytyy valmistuskeittiöni kattohirrestä, kovin moni ei sitä siis hoksaakaan. Nyt on siis helteet muisto vain ja ihmeen syksyiseltä tämä keli nyt tuntuu. Kynttilät alkavat siis olemaan tätä aikaa, niillä saa mukavan tunnelman monenlaisiin juhliin. Käväisin tuossa viime viikolla Forma messuilla katsastelemassa, jos mitä kivaa löytyisi tilaisuuksiin rekvisiittaa. Oihan siellä. Mielessä onkin  itänyt jo jonkin aikaa ajatus perustaa puotia tälle keittiö/ruokailurekvisiitalle sekä valmistusvälineille. Katsotaan sitten milloin se toteutuu… Rauhallisemman heinäkuun jälkeen alkoi syyskiireet, kun yritykset pitävät kesän jälkeen palavereita ja saunailtoja ja toki haluavat myös ruokaa sinne. Ensi vuoden häistä sen verran, että kesä-heinä- ja elokuun lauantait on varattuja, mutta touko- sekä syyskuussa vielä löytyy tilaa. Ja voiha niitä häitä juhlia muinakin päivinä, kuin lauantaina. Eli lienee kokki taas kuumana ensi kesänä 😉