Aikaa edellisestä kirjoituksesta onkin jo vierähtänyt melkein kolme kuukautta… Silloin oltiin vielä kesäisissä tunnelmissa. Nyt sitten ollaan joulussa, joskin ei kovin talvisissa tunnelmissa, kun vettä sataa ja viimeiset lumet saavat kyytiä. Marras-joulukuu oli töissä erittäin kiireistä pikkujouluaikaa.  Mutta nyt on aika hengähtää ja siirtää ajatukset jo vuoteen 2012! Yritykseni kahdeksas vuosi alkaa ja se tuntuu aika hurjalta. Niin vauhdilla nää vuodet on menneet, että nyt taitaa olla jonkinlaisen yrittämisen välitilin päätöksen aika. Mietinnässä on jonkinlainen uusi suunta, mutta mikä, ehkä sen jo ensi vuosi näyttää.

Tuollaisen tekstin ähräsin seinälle jouluksi. Oli hieman vaikeuksia saada sitä siihen tarttumaan. Vaikka ulkona ei kovin jouluista ole, on sisälle voinut luoda jouluista tunnelmaa, jota erityisesti joulukuusi tuo.

Ruokapuoli meillä oli sellaista semijouluista eli jotain perinteistä, mutta myös jotain muuta. Meillä tykätään kaloista, joten niitä olikin sitten useampaa sorttia: pippurisavustettua merilohta, kylmäsavustettua siikaa, lohirullia ja katajanmarjasilakkaa. Pääpaino oli kylmissä ruoissa  ja lämpimänä oli vain keitettyä perunaa ja juuressosevuokaa sekä omenaista kastiketta.

Me vietämme nämä välipäivät vapaata, joten palataan työasioissa taas ensi vuonna.

Toivotan kaikille onnellista uutta vuotta 201

Jouluruokaa

 

2 !