Hrr, aika viileetä on ollut kuljetella ruokia ja jopa loimuttaa lohta tällä säällä. Nyt onneksi näyttäisi jo lauhtuvan. Vuoden alku on pitopalvelussa rauhallisempaa aikaa. Toki kokouksia pidetään, illanviettoja järjestetään ja talvihäitä vietetään. Mutta aikaa on myös miettiä uusia kuvioita ja lähinnä nyt päivitellä menuja. Mitään isoja muutoksia en menuihin tehnyt, mutta pientä viilailua joissakin vaihtoehdoissa, kun joku ruoka ei ole oikein toiminut kokonaisuudessa. Häämenut 2013 noudattavat aikalailla vuoden 2012 menuja, joka on nettisivuilla nähtävillä. Jos haluatte päivitetyn version häämenuista 2013, niin ottakaa yhteyttä.

Tilaisuuksia tulee järjestettyä aika erilaisissa paikoissa. Erityisesti yritysten toimitiloissa järjestettävät tapahtumat ovat ihan omanlaisiaan. Oheisessa kuvassa olemme järjestämässä erään yrityksen uuden terminaalin avajaisten tarjoiluja. Tällaiset tilaisuudet ovat erityisen kivoja järjestettäviä, koska ne tuovat hieman vaihtelua meidänkin työhön. Tilaisuuksien aikataulutus ja logistiikan järjestely tuovat aina omat kuvionsa tilaisuuksien miettimiseen, jo menujen suunnittelusta lähtien.

Yleisesti ottaen viime vuosi oli hyvä ja tämäkin vuosi näyttäisi kulkevan aikalailla edellisvuoden mukaan. Joskin jotain uutta on kehitteillä ja se ei liity niinkään tähän cateringiin, vaan aivan uuteen yrityskuvioon. Mutta palaan siihen huhtikuussa enemmän. Eli muutoksen vuosi saattaisi olla edessä, mielenkiintoista 🙂

Terminaalin avajaistilaisuus