Liian kauan on vierähtänyt edellisestä päivityksestäni. Vaikka hyviä syitä siihen löytyy rutkasti. Olen käynyt sisustussuunnittelukurssia ja olisiko siitä saatu titteli sitten sisustaja. Sisustaminen ammatina on ollut toooosi pitkäaikainen haaveeni, jo luokio ajoista lähtien. Tarkoituksena on tehdä pienimuotoista sisustussuunnittelua sekä stailausta, siis tämän nykyisen työni ohessa. Toinen aikaani vienyt projekti on Nettipuodin avaamiseen liittyvät asiat. Ja onnellisena tästä pitkästä projektista, voinkin teille kertoa, että Nettipuoti on tänään aukaistu 🙂                            Löytyy osoitteesta www.ecodining.fi

  • »Ecodining
  • Nettipuotia pyörittelen myös tämän pitopalvelutyöni ohessa. Se on ollut toinen pitkäaikainen haaveeni ja nyt sain senkin toteutettua. Ajatus siitä on hiljalleen muhinut ja kehittynyt. Ideana on tarjota ekologisia tuotteita erityisesti keittiöön ja ruokailuun. Taipaleeni nettipuodin pitäjänä on siis aluillaan ja toivottavasti siitä tulee hyvä matka idean samalla jalostuessa.

    Pitopalvelun saralla kuuminta hottia tällä hetkellä ovat kesähäät. Vaikkakin kesä edelleen odotuttaa itseään, on häiden merkeissä lämpöä riittänyt sekä keittiön että juhlijoiden keskuudessa 🙂 Alla muutama kuva ( valitettavasti järkkäri tahtoo unohtua matkasta ja kuvat otettu ”kännyllä”). Ensimmäisenä suklaakakku, jossa perhoskoristeet. Koristeet eivät ole syötäviä. Toisena perinteinen hääkakku, yksinkertaisen kauniilla koristelulla; ruusut ja suklaakiekurat. Kolmantena on Juhlatalo Majakosken päärakennuksessa järjestetyn hääjuhlan ruokabuffee.

    Oikein hyvää kesän jatkoa kaikille ja toivotaan säiden vielä hellivän meitä 🙂 Itse pidän kaksi viikkoa lomaa heinä-elokuun vaihteessa.