Hyvää ja onnellista vuotta 2013!

Aika on mennyt siivillä. Hups, taas huomasin, että viimeisestä päivityksestä on aivan liian kauan aikaa… Töitä on ollut ihan kiitettävästi juhlapalvelun saralla sekä pikkuhiljaa myös Ecodining-nettipuodissa. Puodissa on uutuutena valmiiksi mietityt tuotesetit. Jos etsit lahjaa vaikkapa nuorelle sinkkumiehelle, naisystävällesi, äidillesi, isällesi… vilkaisepa mitä vaihtoehtoja puodista löytyy. Otan myös mielelläni vastaan ehdotuksia sopivista tuoteseteistä. Settien yhteishinta on edullisempi, kuin ostettaessa tuotteet erikseen 🙂

Uusia juttuja on mietintämyssyssä ja mahdollisesti jotain konkreettistakin sieltä putkahtaa tämän vuoden aikana. Yksi itselle yhä tärkeämmäksi muodostunut asia on luomuruoka, tuotteiden eettinen tuottaminen sekä puhtaat/lisäaineettomat kosmetiikkatuotteet. Pitopalvelun tarjonnassa meillä on jo joitakin vuosia ollut luomumenut ja mielelläni niitä toteuttaisin enemmänkin. Menuvaihtoehtoja päivitetään tässä alkuvuodesta ja tarkoituksena on ottaa mukaan enemmän paikallisia raaka-aineita.

Kuulaita talvipäiviä kaikille 🙂

 

Alla olevassa tuliaissetissä on Puutallin tiskiharja sekä vispilä, Lapuan kankureiden pellavainen Seita-patalappu ja Raijan aitan pellavarätti.