Suositukset

Kiitos vielä todella paljon panoksestasi meidän juhlissamme, emme olisi voineet saada parempaa tekijää! Vieraat ovat kiitelleet ruokien maittavuutta ja ulkonäköä laveasti, ja olimme kaikki erittäin tyytyväisiä teidän ammattimaiseen otteeseenne sekä ystävälliseen, tehokkaaseen mutta silti elegantin huomaamattomaan palveluun. Juuri näin sen pitää mennäkin, suosittelemme varmasti teitä eteenpäin!

Kiittäen,
Laura & Ronan Browne, Marjo Oikari ja Ari Rikama

Kiitokset vielä hienosti onnistuneesta juhlasta teille kaikille! Ruoat maistuivat, kattaus oli kaunis ja tarjoilu ammattitaitoista! Tyytyväiset vieraat kiittelivät niitä jo juhlan aikana ja vielä sen jälkeenkin useaan otteeseen. Sydämellinen kiitos teille. Olette todella hieno pitopalvelu ja teidän kanssanne oli ilo asioida ja tehdä juhlastamme onnistunut ja hieno kokemus. Muistamme teidät vastedeskin ja kerromme mielellämme teistä eteenpäin.

Lauri ja Hanna-Miia Siisiäinen, karonkka

Jälleen kerran suuret kiitokset koko teho-osaston puolesta erinomaisesta ruuasta sekä koristelusta ja tarjoilusta. ”Eipä ole pitkään aikaan saatu näin maukasta jouluruokaa”, pikkujouluissa kuului useammasta suusta kommentteja juhlien jälkeen. Toivottavasti teillekin jäi mukava muisto ohjelmallisista iltamista.

terv.
Arja Mäntylä ja tehon henkilökunta

Kiitos teille aivan mahtavista ruoista ja uskomattoman hyvästä palvelusta. Kaikki vieraat kehuivat ruokia ja herkkuja kovasti. Saimme enemmän kuin osasimme edes toivoa, henkilökuntanne on erittäin ammattitaitoista ja kaikki sujui yli odotusten. Suosittelemme ehdottomasti pitopalveluanne eteenpäin kaikille, jotka jaksavat meitä kuunnella. Suurkiitos siis hienosta panoksestanne meille tärkeänä päivänä!

Terveisin
Mari ja Tuomas Lahdelma

…Illallinen oli erinomainen, herkullinen ja paikan henkeen sopiva. Kaikki ruokalajit olivat tarkkaan harkittuja ja menu kokonaisuudessaan loistava. Tarjoilu illallisella hoidettiin sujuvasti, suurella ammattitaidolla ja lämminhenkisesti. Sekä kansainväliset että kotimaiset kongressivieraati nauttivat suuresti illasta ja saivat erinomaisen käsityksen suomalaisesta ruoasta….

Tavicon Oy, Anja Hakkarainen, toimitusjohtaja